Tuesday, December 8

Still The Same

Posted by Rini at 1:14 PM
Y.E.S
Year End Sale. Seronotnya ujung tahun nie. Ada sale. Tapi aku tak gi mana2 shopping complex lagi pun. Husbandnya projek dah tamat so tanam anggur jer kat umah. Adoii boring tul bila takde sen nie. Luckily aku pun mmg tgh tak macam masa sihat dulu yang tiap minggu mesti nak ajak husband gi bandar. So takde la terasa sangat bila tak kuar jalan tu. Baper hari lagi husband akan join shutdown lbih kurang 2 bulan. Hmm sian dia mesti pnat gila kejer nnti. Apapun aku akan tagih sen dari dia sebab nak beli barang2 baby nie. ( Awak, ingat janji awak nak kasi saya berapa?? Hehehe...)

Next week kena gi klinik sbb nak kena buat blood sugar profile. Harap2 ok la bacaan gula time nie. Kencing pun jangan la kotor lagi. Doktor suruh minum banyak air tapi aku lak takleh nak minum. Paksa gak minum sampai naik kembung perut nie. Sabar Rini, lagi 4 bulan jer nak harung. Dugaan semua nie.

0 comments on "Still The Same"

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal