Monday, December 7

Posted by Rini at 7:25 PM
Wah dah berapa bulan aku tak posting kat blog aku nih. Aku masih takde mood nak nulis. Kandungan aku dah menjangkau 5 bulan. Dah rasa baby tendang2 walaupun tak berapa kuat lagi. Morning sickness dah kurang tapi masih tak abis totally. Masih gak muntah tiap pagi n bila perut masuk angin. Jenuh lah nak makan jer. Tapi paksa gak la makan walaupun aku taknak makan sebenarnya. Tiap2 2 jam mesti kena makan. Kalau tak ngadap la angin mencucuk. Pastu kalau boleh makan biskut ok gak, ini tak biskut lak macam perut nie reject. So makan la nasi walaupun sikit.

0 comments on " "

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal