Friday, June 26

Hari Ketiga Rejab..

Posted by Rini at 8:29 AM


Hari ni hari ketiga aku berpuasa Rejab. Harap2 aku dapat berpuasa dengan bilangan hari yang lebih banyak. Hari pertama cuaca memang cool jer. Tapi hari kedua cuaca memang cukup panas n hangat. Harap2 hari nie cuaca elok jer la. Hehe..

Hari pertama tu hubby belikan ayam percik untuk buka. Sebab ada pasar malam kat area tempat keje dia. By the way thanx to hubby sebab dia balik awal untuk belikan ayam tu. Kalau ikut time dia punch-out kul 7 n sampai umah dalam kul 7.30 malam. Tapi hari rabu tu dia sampai umah kul 6.50 p.m

Semalam n hari nie takder la ayam percik. Untuk esok aku dah booking siap2, nak ayam percik lagi sebab esok ada pasar malam lagi. Hmm sedap la sikit berbuka. Biasala kan, time2 puasa nie makanan yang bakar2 yang buat selera



0 comments on "Hari Ketiga Rejab.."

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal