Saturday, May 2

Jenguk Kejap...

Posted by Rini at 10:27 PM
Dah seminggu rasanya tak posting. Takder apa nak citer. Malam ni ingat nak layan AF, tengok2 tema muzikal lak. Starting jer dah lagu ala-ala puteri gunung ledang. Adoi lemau. Family jer la yang layan. Tengah2 layan tenet dalam bilik, terdengar la keputusan student yang terkeluar. Aisyah n Claudia. Dah baper kali dah AF7 ni singkir smpai 2 pelajar. Aku yang tengok pun rasa macam dah tak syok AF tahun ni. Minggu awal2 jer rasa best pastu Astro pnya management lak wat camnie. Pastu ada pengumuman lak AF masuk. Well, memang dah dapat dibaca AF tahun ni punya sistem. Aku memang dah agak mesti ada AF masuk tahun ni n memang betul pun ada. Layankan jerla saper yang beruntung dapat masuk semula nanti. Aril ker?? tunggu....

0 comments on "Jenguk Kejap..."

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal