Sunday, April 26

Piala FA dan AF

Posted by Rini at 3:56 PM
Semalam ada dua program aku tengok, AF ngan Bola. Semalam kan final antara Kelantan dan Selangor. Aku tengok lawan bola ni pun masa separuh masa kedua. Still 0-0 lagi. Lupa nak cakap aku sokong Kelantan. So bila Kelantan score time masa tambahan tu peghh aku syok giler la. Dah hepi la sebab ingat mesti Kelantan menang punya. Tak lama pastu Selangor lak rembat 1 gol. Adusss... Ni yang jadi tak hepi nie. Ending ke sepakan penalti. Indraputra dah buat slack bola kena tiang. Semangat aku terus hilang. 2 sepakan Kelantan tak masuk. Tak der rezeki Kelantan la. Pasukan Selangor mesti la kembang. Mana tak nya MB dah janji nak kasi sorang RM15. Aperpun, Kelate tetak behhh...

AF lak menyaksikan hero ala2 korea tersingkir. Bengang gak kan sebab Aril kan konsisten jer tiap minggu besides selalu dpt pujian pengkritik. Aku budget Yazid sebab poyo jer dia ni. Tapi asyik terselamat jer mamat ni. Dari minggu awal2 lagi aku nak dia ni out. Tak paham aku AF ni. Takkan Aril takder voters. Tah ape la transformasi management Astro nak buat tahun ni. Pelik ar. Yang bagus lak keluar.

0 comments on "Piala FA dan AF"

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal