Friday, April 17

Amik Angin ngan Nurin

Posted by Rini at 3:43 PM

Hari nie tak ada apa yang best nak citer. Pagi-pagi tadi dah kuar gi bayar bil TM. Kena pegi bayar kat TM Point sebab ada benda nak kena settle pasal akaun ni. So on the way ke Alor Gajah ni memang lalu supermarket Family Store ni. Si Nurin nie dari jauh dah nampak. Dia dah hepi lompat-lompat dalam kereta ingat nak ke situ la. Dia pantang kalau keluar ke pekan mesti ajak pegi sana. Nasib tadi hari masih awal, belum buka lagi 'seto'. (nurin nya pronounce) Dia tengok belum buka lagi jadi dia tak nangis la. Hehe..
Kul 4 tadi gi Kuala Sungai Baru, umah abg ipar husband. Pegi dengan mak. Mak nak melawat besan katanya. Umah dia tepi pantai so dapat la amik-amik angin dengan Nurin. Nurin lak bila ajak mandi laut, nanak nanak juk... Sejuk la konon padahal takut...

.........................................................................................................................................................................

0 comments on "Amik Angin ngan Nurin"

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal