Sunday, April 12

AF7

Posted by Rini at 12:06 AM
Dah baper hari remote control astro rosak so kena tekan kat decoder nak cari channel. pastu dah 2-3 kali tekan dah takleh tekan dah. tapi at least dapat tengok AF pun jadi la. Malam nie Sidi dah tersingkir. Suara sedap tapi maybe sebab tak der voters kot. Nurin lak dah keletihan main siang agaknya so dia dah tido dulu, kalau tak kemain dia berjoget depan tv.

1 comments on "AF7"

Rini on April 28, 2009 at 4:02 PM said...

layankan jer la

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal