Saturday, January 2

No Story

Posted by Rini at 5:28 PM
Lagi 3 bulan jer nak bersalin. Hari2 kira hari. 14hb ni kena buat bsp. 18hb scan. Baby makin kuat menendang. Bonjol2 perut aku bila time tgh aktif tu. Yg tak syok tu morning sickness still ada lagi. Tiap pagi kena muntah pahit tu. Aduiii lemah bila pepagi.
Nurin lak makin banyak kerenah. Tadi baru kena belasah sebab datang ngada2 dia. Sibuk nak aiskrim la nak jajan la. Bila dah pujuk2 tak jalan darah aku pun naik la. Abis aku tale dia tadi. Dah takleh tahan. Nenek dia la tukang pujuk. Bila pandang dia balik sian pulak. Nak dapat adik ni makin banyak ragam..
Sori adik.. ibu pukul tadi..

0 comments on "No Story"

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal