Wednesday, July 22

RC Car Hubby Aku

Posted by Rini at 2:00 PM
Akhirnya hubby aku dapat gak beli RC car dia walaupun mendapat tentangan yang sungguh hebat dari 'aku'.. Maksudnya aku tak kasi beli laa. Dia beli dari orang brunei. Tu pun dah RM950. Baru chasis jer. Belom masuk masuk esc, batery, charger, remote, servo n tahapeape lagi. Tah baper ribu lagi nak standby taktau la aku. Survey dia nya remote, harga dia dah ratus2. Remote je tu. Adoii.. Sakit kepala n hati nie pasal harga dia. Biar je la. Tengah shipping nie lom sampai lagi. Anyway aku pun boleh tumpang sekaki gak masa main keter cntrol ni nanti. Laju woo! syok jer tengok orang main kat track.


Brand Tamiya TRF 416 World Edition. Limited edition nie.


















0 comments on "RC Car Hubby Aku"

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal