Thursday, April 1

Nama Baby

Posted by Rini at 8:55 PM
Tengah cari nama yang sesuai untuk baby. Bila ajak bincang dengan hubby buat sakit hati je. Dia kata kalau gurl nak letak nama aku, kalau boy nak letak nama dia. Tak ke mendidih dengar. At last kang lambat daftar cam Nurin dulu. Dah kena fine. Tapi mmg dah ada nama dalam list.

Malam tadi aku dah terkena false contraction. Cuak jer. Ingat nak bersalin dah. Baby nak main gertak2 nie. Tapi mmg dah rasa budak kebawah sangat. Dia jer nak stay kat dalam lagi. Blom nak kuar. Saja suruh ibu dia keep waiting and waiting. Aku pun still boleh jalan2 lagi walaupun quite tired sebab darah aku rendah n perut yang dah besar. Tadi drive ke tesco sbb teringin nak makan cheesecake. Bila masuk mulut tu rasa nikmat sesangat. Tadi sempat konflik nak pilih yang mana. Durian ker New York. Beli New York tapi kat umah dah teragak yang durian lak. Aduss... Dah ler jauh nak gi sana. Tekak pun ngengada taknak yang kedai, nak yang Secret Recipe je. Poyo tul.

Nurin pun makin sayang kat adik dia. Selalu peluk2 perut aku n cium. Sian dia nanti kena tido bawah bila adik dia dah ada. Sekarang pun bapak dia dah kena tido bawah sebab dia nak tido dengan aku jer. Mana muat nak tido 3 orang. Dulu bolehla aku lom pegnen. Sekarang ni aku nak mengepak jer bila tido. Lagipun hubby takut kalau terkena perut aku. Thanx for being understanding yer awak... Love u..





0 comments on "Nama Baby"

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal