Wednesday, July 8

No story....

Posted by Rini at 1:20 PM
Hari nie 15 Rejab, aku memang planning nak puasa tapi tak kesampaian. (maklum org pompuan)
Tapi takper ada satu hari lagi, 27 Rejab. Memang aku tak kan miss.

Cuaca hari nie tah naper sayu jer. Sesayu hati aku. Aku tak pasti naper perasaan ni muncul. Mungkin cuaca nie effect kat diri aku kot. Padahal aku ok jer. Mungkin jugak sebab hari nie 15 Rejab, sama macam awal rejab lepas, cuaca cam nie gak.

Hari nie tak masak sebab malas. Malam kang ada pasar malam so dah order kat hubby balik kejer nnti beli nasi kerabu. Yummy... fav aku nasi kerabu tu. Last week kedai tu tutup, so hubby terpaksa beli kat kedai lain n kureng la sikit rasanya.

Aku tengah cari resepi gak nak buat sendiri nasi nie. Lom try lagi walaupun resepinya banyak kat tenet nie. Bukan apa, takut tak power. Nak kena kontek Rose la camnie, tp dia reti ker buat? hehe... Kalau tak reti takyah la jadi oghe kelate.. yo dok rose??

0 comments on "No story...."

Post a Comment

 

RINI'S STORIES.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal